El Turó de la Seu Vella es considera el símbol més preuat dels lleidatans, i el seu principal referent històric.

El Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida és la institució responsable del conjunt monumental, que està obert a la visita pública d’acord amb uns horaris i unes tarifes establertes, i que també acull actes culturals, cívics i religiosos, públics i privats.

El redreçament, conservació i millora del Turó de la Seu Vella és la suma de molts esforços que cal respectar, tant com la integritat dels propis monuments. Sou convidats a participar-ne activament amb la vostra col•laboració.

 

CONDICIONS GENERALS

1. D’acord amb la normativa, cal demanar-ne sempre l’autorització al Consorci i complir amb els requisits i les taxes corresponents.

2. Els actes no poden posar en perill la integritat de l’edifici ni la dels elements i béns que el conformen, mobles o immobles.

3. Els actes privats es realitzen fora de l’horari habitual de visita pública.
4. Les empreses de serveis contractades per l’acte hauran de procurar evitar molèsties als visitants i atendre les indicacions del personal del monument. Hauran de tenir el material homologat i el personal legalitzat.

5. El desmuntatge s’ha de realitzar en acabar l’acte i preveure la recollida i neteja dels espais utilitzats en el termini més breu.

6. Els espais poden estar en obres o en restauració, fet que normalment no ha d’afectar la celebració dels actes. Els sol•licitants poden informar-se’n si ho creuen necessari en les dates properes a l’acte.

Per a qualsevol informació, aclariment o observació es recomana trucar amb antelació al telèfon del monument (973 230653).