Visita Institucional al Turó de la Seu Vella

Visita institucional al Turó de la Seu Vella per part del Ministre de Cultura i Esports, Sr. José Guirao i la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sra. Laura Borràs, acompanyats per l'alcalde de la ciutat i President del Consorci, Sr. Fèlix Larrosa, la Presidenta de la Diputació, Sra. Rosa Maria Perelló i altres autoritats.

Dimarts 29, gener del 2019

Imatge de la notícia Visita Institucional al Turó de la Seu Vella

El Sr. José Guirao, va destacar que el Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella reuneix tots els valors requerits per la UNESCO per optar a la seva declaració com a Patrimoni Mundial i que el proper pas serà, la primavera vinent, defensar la seva candidatura al Consejo de Patrimonio Histórico de l'Estat per part del Dep. de Cultura de la Generalitat. En aquest sentit, va esmentar que l'Estat espanyol actualment ja té assignades les candidatures que trameten a la UNESCO fins l'any 2022 i, que en tot cas, la candidatura del Turó de la Seu Vella es proposaria l'any 2023.
El Ministre de Cultura també va fer l'anunci de les partides pressupostàries que estan previstes pels anys 2019 i 2020, per part del Ministeri, al voltant de 400.000 euros destinats a la restauració de les cobertes del claustre de la Seu Vella.
Foto: Alberto Alcaine/CTSVL