SANT JORDI 2020

El Consorci del Turó de la Seu Vella, conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida i els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Lleida, es suma a la celebració de la Diada de Sant Jordi de manera virtual, facilitant als lectors i lectores un avançament de la nova guia del Turó de la Seu Vella.

Dimecres 22, abril del 2020

Imatge de la notícia SANT JORDI 2020

LA NOVA GUIA DEL CONJUNT MONUMENTAL

La guia, que suposarà un pas endavant en la interpretació del Conjunt Monumental, és una edició del Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida. Està prevista que la seva publicació sigui a principis d'aquest estiu.

La nova guia, que té un gruix de 90 planes, ha estat concebuda per transmetre de manera propera, gràfica i didàctica els aspectes històrics, arquitectònics i artístics de les tres grans construccions que composen el Conjunt Monumental del Turó: La Seu Vella, El Castell del Rei / La Suda i la fortificació militar.

La publicació que sortirà inicialment en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès, compta amb textos de Núria Piqué i bona part de les fotografies d’Antoni Benavente, ambdós tècnics del Consorci del Turó de la Seu Vella, disseny i maquetació d’ESTUDI NIX i correcció i traducció dels textos a càrrec de TORSITRAD.

El text de presentació va a càrrec del President del Consorci, el Sr. Miquel Pueyo.

La part de la guia que us avancem és el capítol introductori amb una síntesi de la història del Turó de la Seu Vella.

Organitza: Ajuntament de Lleida, Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida i Consorci del Turó de la Seu Vella.

icona 80x80

Descarrega-te'l !