Reunió de Consell General i Comissió Executiva del Consorci del Turó

Ahir dijous 16 de març es va dur a terme les reunions del Consell General i de la Comissió Executiva del Consorci del Turó de la Seu Vella on es va aprovar el pressupost de l'any 2017.

Divendres 17, març del 2017

Imatge de la notícia Reunió de Consell General i Comissió Executiva del Consorci del Turó
A les reunions,  presidides pel Sr. Àngel Ros, van assistir el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el director del Consorci, Joan Baigol; els regidors/regidores Cristina Simó, José Luís Osorio i Núria Marín, el president de l’Associació Amics de la Seu Vella, Joan-Ramon González, i l’historiador Frederic Vilà. 
 
El president del Consorci i alcalde de Lleida Sr. Àngel Ros va comunicar les xifres d'increment del 5,35% del pressupost previst pel 2017, així com les dades de visitants del Conjunt monumental de l'any 2016 que van arribar als 86.830. També va fer esment de la resta de temes importants tractats en les dues reunions, com són la redacció de la memòria de la candidatura de la Seu Vella com a Patrimoni Mundial de la Unesco, el nou Festival de Música d’Estiu, que recull l’herència del cicle Concòrdia, amb la programació de cinc concerts pels caps de setmana del mes de juliol i les actuacions que s’hi faran de manera immediata, començant a finals d’aquest 2017 i que continuaran fins el 2018. En aquestes actuacions està previst la restauració de les cobertes del Claustre i en una segona fase la restauració del interior del campanar i la Porta dels Apòstols.