Premi de Contes Infantil i Premi Joves il·lustradors del Club Banyetes

El dimarts 30 de gener es va fer la presentació, a la Sala Gran de la Canonja, del Premi de Contes Infantil i el Premi Joves il·lustradors convocat pel Club Banyetes.

Dilluns 12, febrer del 2018

Imatge de la notícia Premi de Contes Infantil  i  Premi Joves il·lustradors del Club Banyetes

El concurs literari estableix que la narració ha de tenir com a escenari la Seu Vella i els protagonistes han de ser els personatges del Club Banyetes. L’alcalde de la ciutat, Sr. Àngel Ros, va remarcar que aquesta és una bona iniciativa per implicar la ciutadania en el reconeixement del Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella com a patrimoni mundial per la UNESCO.

La iniciativa del concurs té com a finalitat acostar la Seu Vella vers els infants a través dels contes i incentivar l’escriptura i la il·lustració entre els joves creadors, especialment com a plataforma pels estudiants de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, entre altres.

La presentació del premi va anar a càrrec del paer en cap Sr. Àngel Ros, de la tinent d’alcalde Sra. Montse Parra i el Sr. Josep M. Bossa en representació del Club Banyetes.

Per a mes informació i bases del concurs:  http://clubbanyetes.cat/index.php/noticies/item/101-premi-conte-infantil-club-banyetes