La Sra. Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura, visita la Seu Vella de Lleida

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Sra. Mariàngela Vilallonga, va visitar ahir dijous tarda la Seu Vella de Lleida, acompanyada de representants de l'àmbit polític, cultural i del món associatiu de Lleida.

Divendres 06, setembre del 2019

Imatge de la notícia La Sra. Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura, visita la Seu Vella de Lleida

La resta de personalitats que integraven el grup de visita a l’antiga catedral, estava format pel Sr. Francesc Vilaró, secretari general de Cultura, el Sr. Ramon Farré, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, el Sr. Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida, la Sra. Elsa Ibar, directora general de Patrimoni, el Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, el Sr. Joan Baigol, director del Consorci del Turó de la Seu Vella, el Sr. Josep Giralt, director del Museu de Lleida i el Sr. Joan Ramon Gonzàlez, president de l’Associació dels Amics de la Seu Vella.

La consellera de Cultura es va mostrar molt interessada al llarg de la visita en les singularitats i història de la Seu Vella així com la resta del Conjunt.
Al llarg de la seva estada al Turó de la Seu Vella de Lleida va conèixer de primera mà el pla de gestió del Conjunt i les seves necessitats més prioritàries, i es va posar al corrent, per part del director del Consorci, de l’estat de la candidatura del Turó de la Seu Vella a Patrimoni Mundial.