La Seu Vella de Lleida es proclama novament monument favorit de Catalunya.

En aquesta primera edició del programa “Batalla Monumental” de TV3, en el qual dotze monuments competien per convertir-se en el favorit dels catalans i catalanes, la Seu Vella de Lleida va aconseguir proclamar-se monument favorit de Catalunya.

Dimecres 03, març del 2021

Imatge de la notícia La Seu Vella de Lleida es proclama novament monument favorit de Catalunya.

Al duel final, enfront el recinte modernista de Sant Pau, la catedral antiga de Lleida amb el 64% dels vots es va proclamar monument favorit de les catalanes i catalans en una final molt participativa per part dels espectadors, que van emetre 70.000 vots durant l'emissió final del programa a TV3.

La popular comunicadora lleidatana Mari Pau Huguet va ser la representant escollida per donar suport i argumentar les singularitats del nostre monument en una vetllada emesa en directe des del Museu Nacional d'Art de Catalunya el proppassat diumenge 28 de febrer.

Recordem que la revista DESCOBRIR l’any 2020, amb la col·laboració de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, va organitzar una proposta similar en la qual també va ser escollit, com a monument favorit dels catalans i catalanes, el Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella de Lleida enfront 9 monuments representatius de tot Catalunya.

Moltes gràcies a totes i a tots pel vostre suport!