Exposició "La Comèdia"

A partir del 10 de setembre i fins a l'11 de novembre de 2012, la Seu Vella acull l'exposició "La Comèdia" de l'artista plàstic mexicà Arcadi Artís.

Dijous 06, setembre del 2012

Imatge de la notícia Exposició "La Comèdia"

L'acte d'obertura de l'exposició està previst el dia 10 de setembre a les 19.30h. La mostra està exposada a la Capella Requesens de la Seu Vella de Lleida. Dita exposició consta de 10 obres realitzades, una gran part, amb grafit i pólvores damunt paper.

 

Text introductori de l'artista:

 

LA COMÈDIA

Arcadi Artís
 

 

A vegades cal buscar en les imatges dels altres un senyal dels nostres propis neguits. Jo l’he trobat en la magnífica versió de Joan F. Mira de la Divina Comèdia de Dante Alighieri. Moltes de les situacions que avui patim hi són representades mitjançant un llenguatge ric, emotiu i sorprenentment vigent, reflex de les misèries i l’amor que de manera individual compartim amb els altres. La meva interpretació parteix d’un viatge personal que, valent-se dels meus dibuixos i fragments de versos de l’obra de Dante, té com objectiu expressar tot allò que em colpeix. Fer-vos-en partícip ha fet que s’alleugerís aquest desassossec.
El meu “Autoretrat” fa d’introducció. Per tal de palesar millor la meva personalitat, he inclòs “Exili” i “Catemaco”. 

 

 

Descarregueu-vos el targetó de l'exposició