Enregistraments al Turó

A llarg d’aquest mes d’abril s’han realitzat fins un total de tres filmacions promocionals realitzades per diferents productores de Catalunya i de la resta de l’Estat, per fer difusió i posar en valor la singularitat del Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella.

Dimecres 25, abril del 2018

Imatge de la notícia Enregistraments al Turó

Aquesta activitat reflecteix la rellevància del nostre Conjunt Monumental com a part integrant de les campanyes que les agències de promoció patrimonial, turística i de lleure duen a terme.
A primers d’abril la productora Visyon de Barcelona, sota l’encàrrec de l’Agència Catalana de Patrimoni, va enregistrar vídeos panoràmics al Turó que pròximament es podran visionar al Palau Moja de Barcelona. Al mateix temps l’Agència també en farà difusió a través de les seves xarxes corporatives (Youtube Instagram, etc).
A mitjans d’abril la productora Pepitos&Brother, sota l’encàrrec de l’Agència Catalana de Turisme, va dur a terme enregistraments a tot el Turó de la Seu Vella per incloure el Conjunt Monumental en una de les "Rutes de Catalunya" que National Geographic (Espanya) divulgarà pròximament a través del seu web.
Ahir dimarts 24 d'abril un equip de rodatge del programa “Un País Mágico” de TV2, va realitzar enregistraments al llarg de tot el matí per diferents escenaris del Turó de la Seu Vella.
"Un País Mágico" és un programa de divulgació que emetrà TV2 i que, d’acord al seu títol, combina el patrimoni arquitectònic i cultural, així com la gastronomia local dels llocs visitats, amb un to amè i divertit en què el presentador (Miguel) ofereix algun truc de màgia, atès que ell és mag. L’emissió del programa començarà a finals de maig però encara no se sap el dia d’emissió, ni l’horari previst.