Conservadora del museu "The Cloisters" visita la Seu Vella

Avui hem rebut la visita de la Sra. Lucretia Kargère, actual conservadora de “The Met Cloisters” The Metropolitan Museum of Art de Nova York, acompanyada del restaurador Sr. Ramon Solé i del director del Monestir de les Avellanes Sr. Robert Porta. El grup de visita ha sigut atès pel director del Consorci Sr. Joan Baigol i la tècnica d’atenció al visitant Sra. Núria Piqué.

Dijous 12, juliol del 2018

Imatge de la notícia Conservadora del museu "The Cloisters" visita la Seu Vella

La conservadora americana ha participat recentment a les IX Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes que sota el títol " ENTRE EL CEL I LA TERRA: Vida eterna, mort i rituals als monestirs medievals"  s’han dut a terme els dies 9 i 10 de juliol. 
La Sra. Lucretia s’ha mostrat interessada en conèixer de primera mà l’escultura pertanyent a la Capella dels Montcada donat que dues peces escultòriques, que es conserven al seu museu, podrien ser originàries d’aquesta capella gòtica del segle XIV. Arran la seva visita s’han establert ponts de contacte per futurs projectes de col·laboració entre el Consorci del Turó de la Seu Vella i el “The Met Cloisters”  de Nova York.