CONCERTS DE NADAL AL TURÓ 2012

Durant aquest mes de desembre, al Turó de la Seu Vella de Lleida, s'ofereixen dos concerts: "NADAL AL TURÓ" (Diumenge 23) i el III Cicle de Concerts "NOSTRATS" (Divendres 28)

Dimarts 11, desembre del 2012

Imatge de la notícia CONCERTS DE NADAL AL TURÓ 2012

Les dates dels concerts són les següents:

 

 Diumenge 23 DE DESEMBRE

"NADAL AL TURÓ" El Cant de la Sibil·la i nadales tradicionals i d'autor

Hora: 18.30 h

Lloc: Nau Central (Seu Vella de Lleida)

Preu: 5€ menors de 13 anys i 10€ adults (a partir de 13 anys) i es poden adquirir a la Seu Vella i a L'Intèrpret.

Informació: Seu Vella 973 230 653 / Escola L'Intèrpret 973 263 906

L'Intèrpret reestrena el Cant de la Sibil·la de David Esterri a la Seu Vella en una nova edició del "Nadal al Turó". El Cant de la Sibil·la serà reinterpretat per la mezzo Marta Infante dins el concert de Nadal de L'Intèrpret el proper 23 de desembre a les 18:30 hores.El concert, coproduït pel Consorci del Turó de la Seu Vella i L'Intèrpret, comptarà amb la participació de la Coral Maristes Montserrat, dirigida per Gerard Riu i del Cor Infantil L'Intèrpret, dirigit per Jaume Olivé acompanyats per l'Orquestra Simfònica L'Intèrpret, tots ells dirigits per Alfons Pérez.

Com ja és habitual, el concert es celebrarà a la nau central de l'emblemàtic monument amb una proposta original que integrarà música, patrimoni i art ja que el Cant de la Sibil·la anirà acompanyat de projeccions sincronitzades de diferents quadres del pintor lleidatà Víctor Pérez Pallarés.

El repertori el conformaran, a més de l'original proposta de la Sibil·la de David Esterri, 3 obres a capella dirigides per Gerard Riu:  "Halleluhaj", "Turot" i "Candelight", nadales tradicionals, arranjades per a l'ocasió pel compositor David Esterri i nadales d'autor, encomanades per L'Intèrpret en els darrers anys. Enguany s'estrenarà la nadala, encomanada per a l'ocasió, "La nineta pel Nadal" del mateix David Esterri. 

Descarregueu-vos el cartell

 

  

Divendres 28 DE DESEMBRE

III CICLE DE CONCERTS "NOSTRATS" Cantautores i cantautors de Ponent.

Xavier Baró, Gasion, Lo Pardal Roquer, Clara Vinyals (Renaldo&Clara), Krregades de Romanços

Hora: 22.00 h

Lloc: Sala gran de la Canonja (Seu Vella de Lleida)

Preu de les entrades: Gratuït

Organitza: Ateneu Popular de Ponent i Consorci del Turó de la Seu Vella

Descarregueu-vos el cartell