OBRES DE MILLORA A LA PORTA DEL LLEÓ

Dimarts 15, novembre del 2011

Imatge de la notícia OBRES DE MILLORA A LA PORTA DEL LLEÓ

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres a la Porta del Lleó amb l’objectiu de millorar l’aspecte d’aquest tram emmurallat. L’actuació permetrà condicionar els serveis de l’entorn del conjunt monumental com el sanejament, les conduccions d’aigua, l’enllumenat o les voreres.

Aquestes obres, que es preveu que estiguin finalitzades a mitjans del mes de desembre, permetran la renovació i consolidació del principal accés per a vehicles a la Seu Vella. En aquests moments hi ha instal·lada la senyalització corresponent per a facilitar l’arribada al conjunt monumental, tot i que la via recomanada d’accés és pel Parc de Santa Cecília de la vessant nord, on es pot pujar a peu o amb el nou ascensor. També es pot pujar al Turó per l’ascensor situat al Canyeret.

El Consorci del Turó de la Seu Vella vetllarà perquè, en el temps que es desenvolupin les obres, l’afectació sobre les visites o actes programats sigui la mínima possible. A continuació s’adjunten dos plànols amb els itineraris recomanats.

 

Itinerari vessant nord (pdf) 

Itinerari vessant sud (pdf)