AL TALL AL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA

El grup valencià AL TALL farà el seu concert de comiat en terres catalanes al Turó de la Seu Vella de Lleida el proper 18 de maig a les 21.00 h.

Dimecres 24, abril del 2013

Imatge de la notícia AL TALL AL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA

El proppassat mes d’octubre, Al Tall emetia una nota de premsa i alhora trametia una carta personal als seus amics i seguidors anunciant la dissolució del grup després de 38 anys d’activitat ininterrompuda.
De llavors fins ací han anat produint-se una allau d’accions d’adhesió al grup provinents de persones particulars i d’entitats o associacions, organitzant homenatges i concessió de diverses distincions pel treball realitzat.
També s’han produït -i encara s’han de produir-  alguns concerts de comiat, entre els que destaca el celebrat a la sala 1 Pau Casals de l’Auditori de Barcelona el 14 de febrer i el projecte de concert a la ciutat de València a un gran espai a finals de setembre.
A mitjans d’octubre de 2013 Al Tall tancarà la gira de comiat definitivament.
A Lleida el concert de comiat es celebrarà el dia 18 de maig a les 21 hores al Turó de la Seu Vella
El repertori dels concerts en esta gira de comiat fan una menció particular al darrer disc editat pel grup, titulat Vergonya, cavallers, vergonya, rememorant aquell crit de Jaume I. En el concert de Lleida, Al Tall comentarà amb cançons l’obra de Jaume I al davant de la fortalesa on va ser coronat rei. La resta del repertori presentarà les cançons més populars que el grup ha interpretat durant la seva llarga trajectòria.
Lleida i el País Valencià han estat lligades des de la fundació de la nova entitat política que va ser el regne de València. Potser per això el grup valencià Al Tall ha actuat en moltes ocasions a la ciutat i les terres de Lleida i s’ha sentit estimat per la seva població.
El Consorci del Turó de la Seu Vella us invita a acompanyar el grup en aquest concert de comiat.
El lloc previst del concert serà l'espai del pont llevadís, entre la Canonja i el Castell del Rei.
El preu de l'entrada anticipada és de 15 euros i de 20 euros la general el dia del concert.

Les entrades es podran adquirir a la Seu Vella a partir de l'1 de maig i a FUNÀTIC a partir del dia 10.

Informació: Seu Vella de Lleida 973 230 653

Organitza: Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida

Col·labora: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Lleida, Associació Concòrdia, Diari Segre, Associació Moros i Cristians de Lleida.

Descarregueu-vos el cartell