“FARS DE PONENT” UNA SINGULAR PROPOSTA TURÍSTICA PER A LES TERRES DE LLEIDA

El dijous 1 de juny, a la sala gran de la Canonja de la Seu Vella de Lleida, va tenir lloc la presentació d’una nova proposta turística i patrimonial de les terres de Lleida.“Fars de Ponent” és una proposta que té com a objectiu la promoció de l’atractiu turístic de les torres, campanars, talaies i miradors de Ponent que actualment són visitables.

Divendres 02, juny del 2023

Imatge de la notícia “FARS DE PONENT” UNA SINGULAR PROPOSTA TURÍSTICA  PER  A LES TERRES DE LLEIDA

Les poblacions integrants d’aquesta ruta són Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Les Borges Blanques, Cervera, Lleida, Linyola, Os de Balaguer i Tàrrega i neix amb la intenció d’incrementar el nombre de municipis.

La ruta patrimonial es realitzarà mitjançant un passaport que s’anirà completant amb els adhesius que es lliuraran a cadascun dels monuments. Una vegada completat, els titulars del passaport rebran un regal relacionat amb la ruta.

L’acte va ser presidit pel regidor de cultura de l’ajuntament de Lleida, Sr. Jaume Rutllant i van assistir representants de cadascuna de les poblacions integrants del projecte turístic. El Sr. Àlex Mases, alcalde de Linyola, un dels promotors de la iniciativa turística, va explicar els detalls de la proposta i el funcionament del passaport.

En acabar, el director del Consorci del Turó de la Seu Vella va convidar a tot el públic assistent a realitzar la pujada al campanar de la Seu Vella.

El disseny de tots els elements comunicadors del projecte és obra de la dissenyadora Gemma Pagès de Linyola amb el suport de Pep Salvat de Gala Stories.

Més informació: www.farsdeponent.cat