SEU VELLA MUSIC FESTIVAL 2019

Arriba el Seu Vella Music Festival amb 5 concerts d’alt nivell per gaudir-ne al llarg d’aquest mes de juliol a Lleida. Us hi esperem!

PROGRAMA DELS CONCERTS

Divendres 5 de juliol a les 21.30 h.
KOERS -Unbroken-
El seu primer disc publicat el 2018, “Unbroken” ha posicionat al grup de reggae amb més projecció del moment.
Un disc i gira de debut que ha apropat la seva proposta musical a centenars de milers de persones i que els ha dut a ser els protagonistes de la cançó de l’estiu de TV3 de 2018.
Koers,
que en llengua afrikaans vol dir ritme, mesclen groove, new wave, dub, pop i rock amb el reggae més genuí per bastir lletres plenes de missatges vitalistes.
Un combo amb una desena de músics de qualitat que fan vibrar i emocionar a un públic fidel que gaudeix i canta a l’uníson tots els seus temes.
És un luxe, doncs, i alhora un orgull que els lleidatans Koers sigui la banda que obre el cartell de la programació d’enguany al Seu Vella Music Festival.
*Anticipada 12€ / taquilla 15€
FIns al final (vídeo)

Dissabte 6 de juliol a les 21.30 h.
ANNA ROIG i ÀLEX CASSANYES BIG BAND PROJECT -La Tendresse - Hommage aux belles chansons-
Us presentem una big band molt especial integrada per catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret.
Una proposta singular per gaudir d’una selecció de cançons franceses escollides per l’Anna Roig i que han estat curosament arranjades per l’Àlex Cassanyes.
Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gains-bourg, Barbara i altres autors que l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant el moment per poder-les cantar.
Casualment, totes amb un denominador comú, la necessària tendresa que dóna títol a l’espectacle i de la que sovint sembla que estigui tant mancat el món.
Arranjaments amb l’equilibri just entre potència i dolçor, per gaudir encara més d’aquestes cançons, tant per l’exquisidesa en l’escriptura de l’acompanyament musical com per la delicadesa dels músics en la seva interpretació.
Us imagineu la màgia de poder-les escoltar embolcallades per la magnificència de l’espai monumental emblemàtic de Lleida?
*Anticipada 12€ / taquilla 15€
La Tendresse (vídeo)

Divendres 12 de juliol a les 21.30 h.
LOS MAMBO JAMBO ARKESTRA -10 anys-

Per celebrar aquest desè aniversari, Los Mambo Jambo es miren al mirall, revisen els diaris de bitàcola i decideixen explorar el seu propi material. Sota aquesta nova mirada han triat un repertori molt escollit  per reinterpretar-lo, de forma inaudita, amb el reforç de dotze musics.
Així doncs, al quartet habitual - Dani Nel.lo, Ivan Kovacevic, Dani Baraldés i Anton Jarl s’hi afegeixen cinc saxos, una secció de sis metalls i una guitarra addicional. Un arsenal sònic com aquest només pot desencadenar una hecatombe Jambofonica!
La premissa a l’hora d’afrontar aquest repte és que Los Mambo Jambo no perdin ni una mica de la seva l’energia concentrada a la qual ens tenen acostumats, sinó ben al contrari: els arranjaments potencien les seves composicions per oferir un show d’impacte.
*Anticipada 12€ / taquilla 15€
La Caza (vídeo)

Diumenge 21 de juliol a les 21.30 h.
JUDIT NEDDERMANN -Nua-

La cantant i compositora Judit Neddermann ens interpretarà els temes del seu darrer treball -Nua-. Aquest tercer disc i gira la consoliden indubtablement com a una de les referències imprescindibles de la cançó actual. Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.
-Nua- és un treball que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ampla del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.
*Anticipada 12€ / taquilla 15€
Nua (video)

Divendres 26 de juliol a les 21.30 h.
COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA -Flamarada-
La Dharma
torna als escenaris amb “Flamarada” després d’uns anys d’aturada i tot fent camí cap a la cinquena dècada des de la seva formació.
Des de 1974, any en el que van iniciar la seva singladura, han publicat 25 discs i han rodat per tot el país i arreu del món -Estats Units, Sud-àfrica, Croàcia, Portugal, Suècia, Mèxic, Grècia, Eslovènia, Polònia, Hongria, Holanda, Mali o Brasil-.
Per tot plegat, assistir als directes de la Companyia Elèctrica Dharma, potser la banda en actiu més emblemàtica i estimada del nostre país, suposa sempre exposar-se a una descàrrega directa d’energia, optimisme i capacitat de comunicació. La seva proposta fa coincidir de forma molt especial els sons i harmonies de l’actualitat amb d’altres de clares referències tradicionals, fonamentant un treball fet amb rigor i respecte. La Dharma és en definitiva la banda ideal per tancar la programació d’enguany del Seu Vella Music Festival.
*Anticipada 18€ / taquilla 20€
Flamarada (vídeo)

*Venda d'entrades: www.tincticket.com
Escenari dels concerts: espai exterior de la Canonja (Seu Vella)

Organitza: Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida
Patrocina: Cervesa Sant Miquel / Vermuts Miró i Associació Amics de la Seu Vella

Inici
Divendres 05, juliol del 2019, a les 21:30
Fi
Divendres 26, juliol del 2019, a les 23:30