Seu Vella Music Festival 2018

Arriba el Seu Vella Music Festival amb 4 concerts d’alt nivell per gaudir-ne al llarg d’aquest mes de juliol a Lleida. Us hi esperem!

PROGRAMA DELS CONCERTS:

Divendres 6 de juliol
21.00 h. RENALDO & CLARA
Renaldo & Clara són un grup lleidatà de música. Deutors del folk britànic dels 70, del pop més minimalista i també del Donosti Sound, Renaldo & Clara sorprenen amb unes cançons subtils però carregades de detalls. Han tocat en nombrosos festivals com BAM, Faraday, Barnasants, Primavera Club, i PopArb.
Clara Viñals (veu i guitarra)
Víctor Ayuso (baix i programacions)
Hugo Alarcón (teclats, guitarra i cors)
Lluís Bestard (bateria)

22.00 h. MISHIMA
Mishima és un grup de música pop, amb influència de la cançó d'autor, creat a Barcelona l'any 1999. El formen David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra. El nom del grup prové de l'escriptor japonès Yukio Mishima.
Preu: 12,50€ anticipada / 15€ taquilla

Dissabte 14 de juliol

22.00 h. THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND
The Gramophone Allstars Big Band és un grup que fusiona la música jamaicana (ska, rocksteady i reagge) amb el soul o el jazz entre molts d’altres. 
La Banda està formada per: Saphie Wells – Veu; Kathy Sey - Veu; Yolanda Sey - Veu; Lluc Casares: saxo alt i soprano; Genís Bou: saxo tenor i flauta; Pau Vidal: saxo tenor i flauta; Pere Miró: saxo baríton;
Pep Garau: trompeta i flugel; Andrés Tosti: trompeta i flugel; Pep Tarradas: trompeta i flugel; Albert Costa: trombó; Sidru Palmada: trombó; Adrià Plana: guitarra; Eloi Escudé: piano i teclats; Vic Moliner: baix i contrabaix; Xoan Sánchez: percussió; Aleix Bou: bateria.
Preu: 12,50€ anticipada / 15€ taquilla

Diumenge 22 de juliol
21.00 h. MARI POPES
Mari Popes és un grup que va nèixer al setembre de 2016 format per 4 noies. La seva proposta musical és de caire reivindicatiu i en format acústic.

22.00h. DOCTOR PRATS
Doctor Prats és una jove banda de Terrassa que amb només dos anys han aconseguit situar-se al capdavant del panorama musical català amb més de 100 concerts. Amb dos discos al mercat, “Patates amb peix” i “Aham Sigah”, el grup porta als escenaris un enèrgic i potent directe amb una mescla de pop, reggae, cúmbia, electroswing i ska.
El formen: Mark-e Riera (veu i guitarra), Guillem Boltó (veu i trombó), Ramon Figueras (trompeta), Miki Santamaria (baix), Victor Martínez (teclats), Josep Jaume Rey (guitarra elèctrica), Oriol Cors (bateria).
Preu: 12,50€ anticipada / 15€ taquilla

Divendres 27 de juliol

22.00 h. SAU 30
SAU30 és un projecte comú per commemorar 30 anys de Sau i mantenir el record i homenatjar l’amic Carles Sabater. Un projecte musical que aplega als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l’equip que formava part de la popular banda Osonenca.
Cada detall ha estat pensat perquè el viatge al món SAU sigui en primera classe, i fer-nos reviure la sonoritat, la imatge, l’esperit i sobretot, la màgia de SAU.
Preu: 18,50€ anticipada / 20€ taquilla

venda d'entrades: www.tincticket.com

Escenari dels concerts: Espai exterior de la Canonja (Seu Vella)

Inici
Divendres 06, juliol del 2018, a les 21:00
Fi
Dissabte 28, juliol del 2018, a les 23:55