"ESSENCIAL"

La Diputació de Lleida, l'IEI, l'Ajuntament de Lleida i la Delegació del Govern de la Generalitat han organitzat pel proper diumenge 6 de setembre a les 18.00 h. un concert a la nau central de la Seu Vella de Lleida per retre homenatge a totes les persones que han patit la COVID 19.

L'actuació musical que porta el títol "Essencial" serà dirigida per Alfons Reverté i anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i Ars Medica (COMB) orquestra composada íntegrament per metges i professionals de la salut i adscrita al Col·legi de Metges de Barcelona. 
L’esdeveniment homenatjarà les víctimes de la Covid 19 i els col·lectius que han estat en primera línia durant la crisi sanitària.
El concert, que té una durada aproximada d'una hora, serà a porta tancada i retransmès en directe a partir de les 18.00 h per TV Lleida, així com a través de les webs dels mitjans de comunicació locals.

Més informació: https://paeria.cat/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=33877&PaginaAnterior=/cat/index.asp

Organitza: Diputació de Lleida, IEI, Ajuntament de Lleida i Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya.
Col·labora: Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida.
Inici
Diumenge 06, setembre del 2020, a les 18:00
Fi
Diumenge 06, setembre del 2020, a les 19:00