COMMEMORACIÓ DE L’ONZE DE SETEMBRE A LLEIDA

El Turó de la Seu Vella de Lleida acollirà, com ja és tradicional, el divendres 10 de setembre a les 19.00 h. l’acte institucional unitari promogut per la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya, Paeria i Diputació de Lleida per commemorar l'Onze de Setembre.

Enguany l'acte tindrà lloc just davant la Porta dels Apòstols i per garantir les mesures de seguretat sanitària davant la covid-19 es durà a terme amb un aforament limitat i amb invitació prèvia.

L'acte que té previst el seu inici a les 19.00 h. amb els parlaments institucionals finalitzarà amb les ofrenes florals al monòlit de l’espai de memòria (espai situat a prop del pont llevadís) i que restarà a disposició de les entitats, associacions, sindicats i partits polítics de la ciutat perquè el dissabte 11 de setembre dipositin la seva ofrena.

Tot seguit tindrà lloc l’acte de la Marxa de Torxes promogut per Òmnium Lleida-Ponent.
Aquest any, com ja es va fer l’any passat, i amb motiu de la pandèmia Covid-19, s’ha previst no fer una marxa sinó una concentració estàtica a la Plaça de La Sardana.
L’acte consistirà en la lectura del manifest i la participació de Cantaires de Ponent i diferents grups de cultura popular que faran una breu exhibició.

Organitza: Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya, Paeria, Diputació de Lleida i Òmnium Lleida-Ponent.
Col·labora: Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida.

Inici
Divendres 10, setembre del 2021, a les 19:00
Fi
Dissabte 11, setembre del 2021, a les 12:00