COMMEMORACIÓ DE L'11 DE SETEMBRE A LLEIDA

El Turó de la Seu Vella de Lleida acollirà, com ja és tradicional, el dissabte 10 de setembre a les 19 h. l’acte institucional conjunt, promogut per la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya, Paeria i Diputació de Lleida per commemorar l'Onze de Setembre.

L'acte tindrà lloc a les 19 h. a la Porta dels Apòstols.
El parlament de benvinguda anirà a càrrec del Sr. Bernat Solé, delegat del govern de la Generalitat a Lleida. Seguidament intervindran l'Il·lm. Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, l'Il·lm. Sr. Miquel Pueyo, paer en cap de Lleida i la Hble. Sra. Tània Verge, consellera d'Igualtat i Feminismes.

Més informació: https://www.paeria.es/pdf/11setembre2022/diada2022.pdf

També esta previst que a les 20 h. s'iniciï des del Convent del Roser la Marxa de Torxes, promoguda per Òmnium Lleida-Ponent, que finalitzarà al Turó de la Seu Vella on es farà la lectura del manifest.
L'acte comptarà amb la participació musical del grup Punts Suspensius i Cantaires de Ponent.

El diumenge 11 a partir de les 9 h. restarà a disposició de les entitats, associacions i partits polítics de la ciutat, el monòlit de l'espai de memòria (espai situat a prop del pont llevadís) perquè puguin dipositar la seva ofrena floral. Informeu-vos a Paeria de l'ordre establert per realitzar les ofrenes.

Organitza: Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya, Paeria, Diputació de Lleida i Òmnium Lleida-Ponent.
Col·labora: Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida.


Inici
Dissabte 10, setembre del 2022, a les 19:00
Fi
Diumenge 11, setembre del 2022, a les 15:00