Jornada Patrimonis Rurals

Avui dijous 22 de juny a la Casa de la Volta (Seu vella) s'ha dut a terme la jornada Patrimonis Rurals: reconeixements i perspectives.

Dijous 22, juny del 2017

Imatge de la notícia Jornada Patrimonis Rurals

La jornada s'ha iniciat amb una visita prèvia a la Seu Vella. La inauguració de l'acte ha estat a càrrec de la Sra. Maria Jesús Llavero, Presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Joan Baigol, Director del Consorci del Turó de la Seu Vella i el Sr. Josep Borrell, Director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida. L'acte central de la jornada ha consistit en  la presentació de l'estudi Patrimonis Rurals: reconeixements i perspectives a càrrec del Sr. Ignasi Aldomà, geògraf i professor de la Universitat de Lleida.

Tot seguit el Sr. Joan Baigol, director del Consorci del Turó de la Seu Vella ha fet una intervenció al voltant de la revalorització del patrimoni posant com a exemple el Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella. A l'acte de cloenda han intervingut: el Sr. Josep Santesmases, vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner, Sr. Marc Riera, Director de la Fundació del Món Rural i el Sr. Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural. L'acte ha esta conduït per la Sra. Mariví Chacón.