FESTA "POSA'T LA GORRA" 2020

Com ja és tradicional el Turó de la Seu Vella acull la festa multitudinària "Posa't la gorra" que organitza l'Associació AFANOC de Lleida. Una festa pensada per fer costat als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Us hi esperem!

Dimecres 29, gener del 2020

Imatge de la notícia FESTA "POSA'T LA GORRA" 2020

A l’AFANOC LLEIDA ja hem posat en marxa, un any més i amb més il·lusió que mai, la campanya del Posa’t la Gorra! que acabarà el pròxim 16 de febrer a la Seu Vella amb la gran festa de la solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer! Serà ja la 7ena edició i volem tornar a reunir milers de persones per fer costat a aquestes famílies i poder seguir treballant per millorar la seva qualitat de vida.

Serà una festa de ben segur fantàstica, ja que enguany la dedicarem al món de la fantasia, un món on els infants poden projectar les seves pors, els seus somnis, neguits, inquietuds, il·lusions i gaudir de viatges màgics que els fan sentir diferents: plens d’energia, amb molta vitalitat i amb recursos per afrontar les adversitats que es donen a la vida.

Així, éssers fantàstics, varetes de fada o màgia centraran bona part de les activitats i l’escenari que hem preparat en aquesta edició, que volem que sigui diferent, global i molt participativa!

I tot això sota la gorra, dissenyada en aquesta ocasió per Pepe Jeans, que ens proposa un canvi de pell per fer-se més forta i resistent. Una fortalesa necessària per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves. Vine el pròxim 16 de febrer a la Seu Vella i descobreix la màgia de la gorra! POSA’T LA GORRA!… pel càncer infantil

Més informació al web d'AFANOC: https://posatlagorra.org/festa/lleida/

Data: diumenge 16 de febrer de 2020
Preu: 8€ (preu adquisició de la gorra)
Horari: de 10.30  a 14 h.
Lloc: Turó de la Seu Vella
Organitza: Associació AFANOC Lleida
Col·labora: Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida