Esteu aquí: Inici Agenda i Notícies Notícies Jornada Patrimonis Rurals

Agenda i Notícies

Jornada Patrimonis Rurals

Avui dijous 22 de juny a la Casa de la Volta (Seu vella) s'ha dut a terme la jornada Patrimonis Rurals: reconeixements i perspectives.

La jornada s'ha iniciat amb una visita prèvia a la Seu Vella. La inauguració de l'acte ha estat a càrrec de la Sra. Maria Jesús Llavero, Presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Joan Baigol, Director del Consorci del Turó de la Seu Vella i el Sr. Josep Borrell, Director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida. L'acte central de la jornada ha consistit en  la presentació de l'estudi Patrimonis Rurals: reconeixements i perspectives a càrrec del Sr. Ignasi Aldomà, geògraf i professor de la Universitat de Lleida.

Tot seguit el Sr. Joan Baigol, director del Consorci del Turó de la Seu Vella ha fet una intervenció al voltant de la revalorització del patrimoni posant com a exemple el Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella. A l'acte de cloenda han intervingut: el Sr. Josep Santesmases, vicepresident segon de l’Institut Ramon Muntaner, Sr. Marc Riera, Director de la Fundació del Món Rural i el Sr. Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural. L'acte ha esta conduït per la Sra. Mariví Chacón.

 

 

 

Newsletter Horari Coordenades GPS

Graus Decimals (WSG84) Latitud: 41.618318
Longitud: 0.627547

Graus, Minuts i Segons Latitud: N41 37 5
Longitud: E0 37 39

GPS Latitud: N 41 37.099
Longitud: E 0 37.653

© Turó de la Seu Vella. 25002 Lleida (Segrià)
Apt. de Correus 1013. Tel. 973 23 06 53
Inici - Mapa Web - Accessibilitat - Avís legal - Contacte - Enllaços
SEMIC